Snabblån1000

Låna pengar som arbetslös

Är du arbetslös och i behov av att låna pengar? Då är du inte ensam, men att inte ha ett jobb kan helt klart försvåra låneprocessen. Som arbetslös kan du inte uppvisa någon balanserad inkomst och det får dig att framstå som en högrisklåntagare. Det är dock inte helt omöjligt och det finns faktiskt möjlighet att låna pengar som arbetslös. Vi rekommenderar att du söker lån för arbetslös med en medsökande, för att öka dina chanser att få lånet beviljat.

Låna pengar utan anställning

Att låna pengar utan en fast anställning är idag ingen konst. Förr kunde anställningsformen vara avgörande för att få ett lån beviljat eller inte, men idag är man inte lika noga. Det viktigaste är att du kan visa upp en bra och stadig inkomst. Om den sen kommer från vikariat eller extra arbete har mindre betydelse. Du kan låna 10 000 kr utan inkomst med snabblånet, men du kan också hitta andra låneformer som passar för dig som söker lån utan fast jobb.

FAQ

Får man låna pengar utan fast jobb?

Ja! Idag kan du utan problem ansöka och låna pengar utan att du har ett fast jobb. Det viktigaste är att du har en god taxerad inkomst som du kan bevisa, t.ex. genom extraarbete, provanställning eller A-kassa.

Kan man låna pengar utan fast jobb?

Kravet på en fast anställning är något som man nuförtiden främst ser i samband med bolån, billån eller höga privatlån. Ansöker du om ett mindre privatlån eller ett snabblån brukar långivarna inte ha något krav på ett fast jobb eller en fast anställning.